Etiket Sonuçları: eGüvenlik

Şbt

Şehit Fatih Seven Ortaokulu olarak eTwinning School başvurumuzu yaptık.Şehit Fatih Seven Ortaokulu olarak öğretmenlerimiz devam eden ve  yeni eTwinning projelerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Şbt

Okulların çevirim içi güvenliğini sağlamak ve destek olmak amacıyla kurulmuş olan eSafety etiketinde okulumuz Bronz etiketi almaya hak kazandı.

Ock

Okulumuzda son hafta öğrencilerimizle birlikte eGüvenlik konusu üzerinde durduk ve öğrencilerimiz eGüvenliğin önemiyle ilgili bir pano hazırladılar.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden okulumuzun son haftası,ara tatil öncesi,öğrencilerimize eGüvenlik,akran zorbalığı,siber zorbalık konularında seminer verildi.