Şehit Fatih SEVEN

Doğum Yeri: Kütahya

Baba Adı: Ahmet

Anne Adı: Havva

Şehit Olduğu Olay: 21 Ekim 1998 tarihinde Van'ın Çatak ilçesi Narlı-Siyahkaya bölgesinde icra edilen operasyon sırasında bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşmüştür.(Şehit Üsteğmen Efkan Cengiz adı verilen operasyonlar kapsamında Siirt'in Pervari ve Şırnak illeri arasında 21 Ekim'de başlayan ve Kato Dağı Heli Vadisindeki operasyonda yaklaşık 100 teröristin Van'a doğru kaçması üzerine bu bölgede yoğunlaştırılmış Van'ın Çatak ilçesi kırsalında girilen çatışmada şehit olmuştur.)

Özgeçmiş: Kütahya Hisarcık.Aynı çatışmada 9 arkadaşı da şehit olmuştur.Yine aynı operasyonlar kapsamında 57 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Adının Verildiği Yer: Kütahya Hisarcık Dereköy Belediyesi Gazi Mahallesi Şehit Fatih Seven Caddesi

Dereköy Şehit Fatih Seven İlk ve Ortaokulu(2021)

Şanlı Şehidimize rahmet,minnet ve şükranlarımızla...Ruhun şad olsun Şehidim...

28-01-2022