T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / HİSARCIK - Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuzun Tarihçesi

İlk okul binası 1934 yılında yapılmış olup 3 sınıf olarak eğitim öğretime aynı yıl başlamıştır.    1970 Gediz depreminden sonra şu andaki arsa üzerine prefabrik olarak 5 sınıflı olarak inşa  edilmiş ancak yetersiz kaldığından dolayı 1986 yılında  okul binası devlet köylü işbirliğiyle 8 sınıflı  olarak yapılmış olup ilköğretim okulu olarak 1987 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır. 

                              2010/2011 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında meydana gelen Simav depreminde bina hasar görmüş ve Şeyhler İlköğretim Okuluna taşınmıştır. Bir buçuk yıl Şeyhler İlköğretim Okulunda eğitim öğretime devam edilmiş. Aynı yıl içinde Toki yeni  bina inşaatına başlanmış 17 Eylül 2012   tarihinde bina inşaatı tamamlanmıştır.                 

 

                              Okulumuz 10 derslikli olup  yeni  binada Dereköy  ilkokulu ve Ortaokulu olarak tek çatı altında  hizmet vermektedir. Her yönü ile kullanışlı  ve  en son teknoloji ile donatılan  okul binasında  normal eğitime devam etmektedir. Okulumuzda bir bilgisayar sınıfı,  fen laboratuvarı, kız -erkek ve öğretmen soyunma odaları bulunan spor salonu, kütüphane ,basket ,voleybol sahaları ve kantini ile  öğrencilere her türlü imkanları sunmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.12.2015 - Güncelleme: 27.12.2021 13:16 - Görüntülenme: 1238
  Beğen | 8  kişi beğendi