Kütüphaneler Haftası etkinliklerimiz kapsamında okulumuzca ilçe genelinde düzenlenlediğimiz "Oku Kitabını Tasarla Kapağını" adlı kitap kapağı tasarlama yarışmamız başladı.

Şehit Fatih Seven Ortaokulu olarak eTwinning School başvurumuzu yaptık.Şehit Fatih Seven Ortaokulu olarak öğretmenlerimiz devam eden ve  yeni eTwinning projelerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Okulumuzda son hafta öğrencilerimizle birlikte eGüvenlik konusu üzerinde durduk ve öğrencilerimiz eGüvenliğin önemiyle ilgili bir pano hazırladılar.

Okulumuz ortaokuldan 8.sınıf Ebrar Dilara BALKI,7.sınıf öğrencilerimizden Eylül KANTEKİN ikisi de Ayın Öğrencisi belgesi almaya hak kazandı.

İlkokuldan her sınıftan Sınıf Rehber öğretmenlerinin belirlediği kişiler Ayın Öğrencisi belgesi almaya hak kazandılar. İlkokuldan Ayın Öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimiz: Zeynep Betül ÖZER,Rabia DAĞ,Nisa SEVEN,Mehmet AYGÜL,Amine Ebrar YAVUZ

Ödülleri Okul Müdürümüz tarafından takdim edildi.

2 sene önce eTwinning School olma heyecan ve mutluluğunu yaşayan okulumuz bu sene bitmiş olan 11 proje ve şimdilik yeni başlayacak olan 1 proje ve yapılacak olan projelerle yeni bir eTwinning School olmaya aday.Ekip çalışmalarına önem verilen okulumuzda eTwinning School olma hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Okulumuz öğretmenlerinden okulumuzun son haftası,ara tatil öncesi,öğrencilerimize eGüvenlik,akran zorbalığı,siber zorbalık konularında seminer verildi.

Okulumuzda her ay ilkokulda her sınıftan bir tane Ayın öğrencisi ortaokuldan bir öğrencimizin Ayın öğrencisi öğretmenlerimizin ortak kararla belirlediği kriterler doğrultusunda seçilmesi sonucunda öğrencilerimizin olumlu davranışlarının doğrudan ve dolaylı pekiştirilmesi hedeflendi.

Ulusal Destek Servisi tarafından düzenlenen 13. eTwinning Ulusal Konferansı'na proje kurucumuz katılım sağlamış olup, "My Name is Leader "projemiz Yenilik ve Girişimcilik özel ödülünü almaya hak kazandı.