Etiket Sonuçları: mahmut özer

3/A sınıfı okulumuzun en temiz sınıfı seçilerek madalya aldı.

Bugün okulumuzda 5 Türkiye rekoru sahibi, olimpiyat sporcusu, Avrupa kulüp şampiyonu Milli Atletimiz İzzet Safer'i okulumuzda misafir ettik.

Okulumuz öğretmenlerinden Türkçe öğretmenimiz Habibe Doğruoğlu ilçemizde bulunan okul idarecilerimize ve gönüllü öğretmenlerimize e Twnning projeleri ile ilgili seminer verdi.

Tavşanlı Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulunda Sosyolog Sayın Merve Öğütçü günümüzün en büyük problemi olan teknoloji bağımlılığı hususunda ailede nelere dikkat edilmeli, teknoloji bağımlılığından çocuklarımızı korumanın yolları konusunda velilerimize yol gösterdi.

15 Temmuz Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzun öğretmeni Habibe DOĞRUOĞLU rehberliğinde dijital platformda 15 Temmuz  Çocuk Dergisi çıkarttık.