Etiket Sonuçları: meb

3/A sınıfı okulumuzun en temiz sınıfı seçilerek madalya aldı.

Bugün okulumuzda 5 Türkiye rekoru sahibi, olimpiyat sporcusu, Avrupa kulüp şampiyonu Milli Atletimiz İzzet Safer'i okulumuzda misafir ettik.

Bugün havanın sıcaklığını gören, baharın kokusunu hisseden 6. Sınıf öğrencileri Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ eşliğinde doğa yürüyüşü yaptı.

Okulumuz öğretmenlerinden Türkçe öğretmenimiz Habibe Doğruoğlu ilçemizde bulunan okul idarecilerimize ve gönüllü öğretmenlerimize e Twnning projeleri ile ilgili seminer verdi.

Kütahya İl Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu "Kütahya 81 Çalıkuşu" isimli e-dergide bizim okulumuza da sayfa ayrıldı.

Tavşanlı Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulunda Sosyolog Sayın Merve Öğütçü günümüzün en büyük problemi olan teknoloji bağımlılığı hususunda ailede nelere dikkat edilmeli, teknoloji bağımlılığından çocuklarımızı korumanın yolları konusunda velilerimize yol gösterdi.

15 Temmuz Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzun öğretmeni Habibe DOĞRUOĞLU rehberliğinde dijital platformda 15 Temmuz  Çocuk Dergisi çıkarttık.

İlden gelen afad ekipleri öğrencilerimize bilgilendirme yaptı. 1. Sınıftan 8. Sınıfa kadar tüm öğrencilerimize doğal afetler ve onlardan korunma yollarıyla ilgili bilgiler verildi.

Eyl

İlköğretim Haftası kapsamında yaptığımız programda Anadolu Masalları çerçevesinde bize öğüt veren, bizi masalların büyülü dünyasına götüren bir masalımızı öğrencilerimizle buluşturduk.

Eyl

Bugün Dereköy İlk ve Ortaokulu olarak öğrencilerimizle birlikte köyün rüzgara kendini bıraktığı yerde uçurtma şenliği gerçekleştirdik. Rengarenk uçurtmalarımız öğrencilerimizin mutluluğu eşliğinde gökyüzünü süsledi.

21 Haziran 2 Temmuz arasındaki telafi eğitim dönemi içinde öğrencilerimizin stres atması, doyasıya eğlenmesi, eğlenirken öğrenmesi için belirli günlerde etkinlikler yapıyoruz.