Etiket Sonuçları: sehitfatihseven ilkveortaokulu

Nis

6. Sınıf öğrencileri Temel Dini Bilgiler dersinde cami ziyaretinde bulundu. Dersin konusu da öğretmenleri ve Cami imamı tarafından orada anlatıldı.

Nis

Şehit Fatih Seven Ortaokulu 2. kademe öğrencileri İngilizce dersinde öğrenmiş oldukları kelimeleri kullanarak kelime tasarımı yaptı.

Mrt

14 Mart Pi Günü okulumuzda yiyecek etkinliği ve yarışma ile kutlandı.

Mrt

Hisarcık geneli ilk ve ortaokullar arası zeka oyunları yarışması okulumuzda gerçekleştirildi

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Tuğba ÖZDEMİR ve Dudu OGAN ögretmenlerimiz özel eğitim sınıfındaki öğrencileri ile okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine sanat etkinliği yaptırdı.

Mrt

3/A sınıfı öğretmeni öğrencileri ile 4. Ve 5. Sınıf öğrencilerini bir araya getirerek matematik yarışması yaptı.

Mrt

6 Mart'ın Berat Kandili olması dolayısıyla 6/A sınıfı öğrencileri ile birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrencilere kandil kutlama etkinliği yapıldı.

Mrt

5/A sınıfı öğrencileri  İngilizce dersinde işlemekte oldukları  "Movies" adlı 6. ünite kapsamında 'Film Günü' etkinliği yaptı.

Mrt

Okulumuzda velilerimizi bilinçlendirmek adına "Madde Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi" semineri verildi.