Etiket Sonuçları: ŞehitFatihSevenOrtaokulu

Okulumuzda kodlama eğitim ve çalışmaları devam ediyor.Bu sefer öğrencilerimiz Ldr sensörüyle Led kullanım sokak lambası yapımı çalışması yaptık.

Okulumuz ortaokul öğrencilerimize,her sınıfın bir kitap kurdu belirlenip Kitap Kurdu Belgesi verildi.

May

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmenimiz Himmet YEŞİLDAĞ rehberliğinde öğrencilerimize kodlama eğitimlerimiz devam ediyor.Öğrencilerimiz bu sefer Scratch kodlama programıyla animasyon ve oyun oluşturup oynamanın lezzetine vardılar.

May

Okulumuzda birinci dönem itibariyle ortaya koyduğumuz Okuma Halkası projemiz öğrencilerimiz tarafından çok sevildi.

May

Halihazırda "eTwinning School" unvanına sahip okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılında da eTwinning school etiketiyle ödüllendirilmiştir.

Atamızdan çocuklarımıza armağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun bahçesinde dolu dolu eğlenceli farklı etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzun ilçe genelinde düzenlemiş olduğu "Oku Kitabını,Tasarla Kapağını" sloganı çerçevesinde kitap kapağı tasarım yarışmamızın sonuçları okulumuzda öğretmenlerimizden oluşan seçici kurul tarafından açıklandı.

Ekm

İki gözümüzün çiçeklerinden, en özellerimizden bir tanesi Ertuğrullarımızdan en küçüğü Özel Öğretim öğretmenimiz Tuba Özdemir ile daha önce hiç görmediği etkinliklerle tanışıyor.