My Name Is Leader eTwinning Projemizden Her Ay Bir Film Keyfi

Proje kapsamında  her ay ana tema belirlenip onun çerçevesinde kazanıma uygun olarak ve öğrencilerin seviyeleri dikkate alınarak ortak kararla film belirlendi.Projeye dahil olan öğrencilerimiz, aileleriyle birlikte aralık ayı için seçilen Yerdeki Yıldızlar(Her Çocuk Özeldir) filmini izlediler.

Bu ay okul-özel öğrenciler ve empati konusu üzerinde yoğunlaştığımız projemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün de bu ay içinde yer alması dolayısıyla ortak kararla bu filmin izlenmesi kararlaştırıldı.Öğrencilerimizin özel öğrencilerimizi daha iyi anlamaları ve kendilerini onların yerlerine koymaları amaçlandı.Farklılıklara saygı,sevgi ve hoşgörünün ön planda olması hedeflendi.Öğrencilerimiz aileleriyle birlikte evlerinde filmi izlediler ve film değerlendirmesini ailesiyle yapıp film üzerine konuşmanın birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.Aileyle birlikte geçirilen güzel anılara bir yenisini daha eklediler.

Öğrencilerimizle birlikte projemiz kapsamında farkındalık kazanmak amaçlı, empati yoğunluklu etkinliklerimizin bir kısmı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için birleştirdiğimiz bu videoda izlemek için  TIKLAYINIZ.

23-12-2021

Yayın: 23.12.2021 - Güncelleme: 25.12.2021 19:26 - Görüntülenme: 212