T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / HİSARCIK - Şehit Fatih Seven Ortaokulu

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Bayan öğretmenlerimiz bir araya gelip öğretmen arkadaşlarına "Babalar Günü" sürpriz kutlaması yaptılar.

Günler öncesinden hazırlıklara başlayan öğretmenlerimiz, özellikle öğretmenlerimizin aileleriyle iletişime geçip çocuklarının  seslendirdiği sürpriz videoyu oluşturdular. Video yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Bayan öğretmenler adına konuşan Sınıf Öğretmenimiz Nuray Akar, "Babalar, sığınılacak ve güvenilecek koca bir dağa benzetilir hep.Ya da sığınılacak en güzel liman.Baban varsa ayakların daha dik daha kendinden emin basar mesela.İlk oyun arkadaşın ilk sırdaşın ilk adımlarına eşlik eden yoldaş...Evimizin direği babalarımızın emeği,sevgisi bir güne sığmaz tabii ki.Ama biz de  arkadaşlarımla okulumuzdaki Kıymetli Babalara,baba olmak üzere olanlara güzel bir sürpriz hazırlamak istedik.Hepinizin Babalar Gününü şimdiden en içten dileklerimizle kutluyoruz."dedi.

Görüşlerini aldığımız Okul Müdürümüz Ali Osman Kılıç, "Bizler için çok güzel bir sürpriz oldu.Böyle bir şey beklemiyorduk açıkçası.Kıymetli Öğretmenlerimizin düşünüp bir sürü hazırlık yapmaları, oluşturulan videolar bizleri inanılmaz mutlu etti.Kıymetli Öğretmenlerime okulumuzdaki tüm babalar adına teşekkür ediyorum."dedi.

19-06-202119-06-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.06.2021 - Güncelleme: 19.06.2021 00:22 - Görüntülenme: 246
  Beğen | 17  kişi beğendi