Etiket Sonuçları: ziyaselçuk

21 Haziran 2 Temmuz arasındaki telafi eğitim dönemi içinde öğrencilerimizin stres atması, doyasıya eğlenmesi, eğlenirken öğrenmesi için belirli günlerde etkinlikler yapıyoruz.

Okulumuz ve Gaziantep Nizip Emine Rüştü Oral Ortaokulu kuruculuğunda gerçekleştirilen Değerlerimiz Geleceğimiz projesinin sonuna gelindi.  Ortak okullarla bir değerlendirme toplantısı; öncesinde de yaygınlaştırma çalışması için Ümraniye Mem'in hazırladığı programa katılarak projenin tanıtımı yapıldı.

Mart ayında 8 ortak okul ile başlayan projemiz her ay temel değerlerimizden birine yer veren etkinliklerle ilerledi. Final ürünü olarak da neler yapıldığının anlatıldığı bir dergi hazırlandı.

3/A Sınıfı öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde işledikleri Ülkemize Katkı Sağlayan Kişiler konusunu somutlaştırarak sınıflarında canlandırma yaptılar.