DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZ PROJESİ SON TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Okulumuz ve Gaziantep Nizip Emine Rüştü Oral Ortaokulu kuruculuğunda gerçekleştirilen Değerlerimiz Geleceğimiz projesinin sonuna gelindi.  Ortak okullarla bir değerlendirme toplantısı; öncesinde de yaygınlaştırma çalışması için Ümraniye Mem'in hazırladığı programa katılarak projenin tanıtımı yapıldı.

İstanbul Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı programa katılarak yaygınlaştırma çalışması çerçevesinde projemiz tanıtıldı. Tanıtımı yapan öğretmenimiz Zeynep ÖZER; "Böyle bir programda yer almak çok güzeldi, bu imkanı sağlayıp bize vakit ayırdıkları için Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz." dedi.

Projenin sonuna yaklaşırken ortak katılımcılarla beraber değerlendirme toplantısı yapıldı. Mart ayında başlayan proje tüm ortakların emekleri ile öğrenciler için verimli bir şekilde ilerledi. Proje ile ilgili Zeynep ÖZER; "Öğrencilerimiz süreç içinde aktif bir şekilde görev aldı. Projemizin konusu çerçevesinde temel değerlerimiz konusunda farkındalıklarının, bilinçlenmelerinin, duyarlılıklarının artığını düşünüyorum. Emek veren herkese teşekkür ederim." dedi.

13-06-202113-06-202113-06-202113-06-202113-06-202113-06-2021

Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 13.06.2021 18:05 - Görüntülenme: 160