İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

2021-2022 eğitim öğretim yılı açılış ve İlköğretim Haftasını okulumuzda coşku ve heyecanla kutladık.

Program, Okul Aile Birliği Başkanımız aynı zamanda köy muhtarımız Sayın Tayfun Bütün ve Okul Müdürümüzün günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimizden günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler dinlemenin mutluluğunu yaşadık. Gün onların günü deyip doyasıya eğlenmeleri için balon patlatmaca ve su doldurma oyunlarıyla günümüzü daha da şenlendirdik.Bunun yanında öğrencilerimiz muhteşem sesleriyle şarkılar seslendirdiler. Miniklerimizin şarkılı gösterileri göz kamaştırdı. Masal öğretmenlerimiz, Anadolu masallarımızdan  Kitap Okuyan Tavşan masalını öğrencilerimizle buluşturdu ve gökten tam tamına 3 elma düştü. 8.Sınıf öğrencilerimizin 1.sınıf öğrencilerimize hoş geldin hediyelerini vermesi ve  Sayın Kaymakamımız Didem Dinç ÖZAY ile Belediye Başkanımız  Sayın Fatih ÇALIŞKAN'ın öğrencilere hediyeler vererek bütün öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilemeleriyle program son buldu.

Okul Müdürü Ali Osman Kılıç, "Sayın Kaymakamımız Didem Dinç ÖZAY, Sayın Belediye Başkanımız Fatih ÇALIŞKAN,Sayın İlçe Jandarma Komutanımız Erkan KOÇ, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan CEBECİ ve Köy Muhtarımız Sayın Tayfun BÜTÜN'e  bizim ve öğrencilerimizin heyecanına ortak oldukları için teşekkür ediyoruz.Bugün burada şu manzarayı görmek beni çok duygulandırdı. Eminim burada bulunan herkesi de aynı şekilde duygulandırmıştır. İnanıyorum ki hep birlikte alınması gereken önlemlere uyarak bir daha okullarımızı öğrencisiz ve mahzun bırakmayacağız." diye konuştu.

Miniklerimizin gösterisi için TIKLAYINIZ.

Ölmez Kardeşlerden Kütahya'nın Pınarları için TIKLAYINIZ.

14-09-202114-09-202114-09-202114-09-202114-09-202114-09-202114-09-202114-09-2021

Yayın: 14.09.2021 - Güncelleme: 14.09.2021 21:39 - Görüntülenme: 159