May

Halihazırda "eTwinning School" unvanına sahip okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılında da eTwinning school etiketiyle ödüllendirilmiştir.

May

Bugün 3., 4. Ve 5. Sınıf öğrencileri siyer dersinde buluştu.

Anasınıfı öğrencileri okul bahçesinin yeşillenmesi, geleceğin nefes alması için fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Atamızdan çocuklarımıza armağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun bahçesinde dolu dolu eğlenceli farklı etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzun ilçe genelinde düzenlemiş olduğu "Oku Kitabını,Tasarla Kapağını" sloganı çerçevesinde kitap kapağı tasarım yarışmamızın sonuçları okulumuzda öğretmenlerimizden oluşan seçici kurul tarafından açıklandı.

6. Sınıf öğrencileri Temel Dini Bilgiler dersinde cami ziyaretinde bulundu. Dersin konusu da öğretmenleri ve Cami imamı tarafından orada anlatıldı.

Şehit Fatih Seven Ortaokulu 2. kademe öğrencileri İngilizce dersinde öğrenmiş oldukları kelimeleri kullanarak kelime tasarımı yaptı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına(Tübitak2204-B) okulumuzdan 9 öğrencimiz farklı ders alanı ve konularda öğretmenlerinin rehberliğinde projelerini yazdılar.

2022-2023 eğitim öğretim yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde Akıl ve Zeka Turnuvası düzenlendi.

Ramazan etkinliklerimiz kapsamında öğretmenlerimiz ve okul personelimizle birlikte okulumuzda iftar programı düzenledik.

Okulumuz ortaokul öğrencilerimize Fen Bilimleri öğretmenimiz Himmet YEŞİLDAĞ tarafından adım adım kodlama eğitimleri veriliyor.

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün başlatmış olduğu "Biz Hep El Ele Zenginleşsin Kütüphane" projemiz kapsamında velilerimiz ve öğrencilerimiz el birliğiyle okul kütüphanemiz için 120 adet kitap satın aldık.

2/A Sınıfı öğrencilerimiz SMA Hastası bebekler için yapılacak olan kermese kokulu taş gönderdi.

Kütüphaneler Haftası(27 Mart-2 Nisan) etkinlikleri kapsamında okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğretmenleri Nuray AKAR ve Habibe ASMA rehberliğinde kulüp öğrencileriyle farklı etkinliklere yer verildi.

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz kütüphanecilik kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından ilçe genelindeki ortaokul öğrencilerinin de katılım sağlayabileceği Oku Kitabını Tasarla Kapağını adlı tasarım yarışmamız başladı.