Okulların çevirim içi güvenliğini sağlamak ve destek olmak amacıyla kurulmuş olan eSafety etiketinde okulumuz Bronz etiketi almaya hak kazandı.

Farklı ülkelerden ortakların yer aldığı,ulusalararası yeni eTwinning projemiz Titan Republic'e hazırlık çalışmalarımız başladı.Projemize katılacak öğretmen ve öğrencilerimiz belirlendi.

Okulumuzda öğretmenlerimizle birlikte demokratik bir şekilde belirlediğimiz kriterler doğrultusunda öğrencilerimizi motive etme ve olumlu davranışları pekiştirmek,desteklemek amacıyla Ayın Öğrencisi uygulaması Aralık ayı ile birlikte başlamıştı.Ayın öğrencisi uygulamasına devam ediyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinden okulumuzun son haftası,ara tatil öncesi,öğrencilerimize eGüvenlik,akran zorbalığı,siber zorbalık konularında seminer verildi.

Okulumuzda her ay ilkokulda her sınıftan bir tane Ayın öğrencisi ortaokuldan bir öğrencimizin Ayın öğrencisi öğretmenlerimizin ortak kararla belirlediği kriterler doğrultusunda seçilmesi kararlaştırıldı ve seçim gerçekleştirildi.Öğrencilerimizin olumlu davranışlarının doğrudan ve dolaylı pekiştirilmesi hedeflendi.

Ulusal Destek Servisi tarafından düzenlenen 13. eTwinning Ulusal Konferansı'na proje kurucumuz katılım sağlamış olup, "My Name is Leader "projemiz Yenilik ve Girişimcilik özel ödülünü almaya hak kazandı.

Ara

Şehit Fatih Seven Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde 4. ünitede (In The Kitchen) konuyu yaparak yaşayarak pekiştirdi.

Ara

2/ A Sınıfı hem eğlenerek hem bilgilenerek hem de diğer sınıfları mutlu ederek KOKULU SABUN üretiyor.

Ara

Okulumuz 4. Sınıfımızın açtığı MİLLİ KÜLTÜR ÖGELERİMİZ sergisi büyük beğeni topladı.

Ara

Almanya dönüşü Almanya'ya giden öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Vali Yardımcımız Sayın Buğra KARADAĞ'ı ziyaret ettik.

Almanya'dan gelen öğretmen ve öğrencilerimizle öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlhan CEBECİ'yi ziyaret ettik.Sayın Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte Hisarcık kaymakamımız Sayın İsmail Tosun'u ziyaret ettik bizleri makamına kabul etti.

Almanya'dan gelen öğretmen ve öğrencilerimizle Belediye Başkanımız Sayın Fatih Çalışkan'ı ziyaret ettik.

Almanya'da öğrencilerimizin son günü

Almanya Hareketliliğinde 4.gün

Almanya'da 3.gün de öğrencilerimiz dolu dolu geçirmeye devam ettiler.