Okulumuz öğretmenlerince belirli kriterlere göre belirlediğimiz ayın öğrencileri uygulamamız devam ediyor.

2 Nisan Otizm Farkındalık günü amacıyla okulumuzda da eğitim gören özel ögrencilerimiz  için etkinlikler yapılıp pano hazırlandı. Özel öğrencilerimiz olan Ertuğrullarımız otizmle ilgili notlar yazarak panoda sergilediler.

Okulumuzda Çanakkale Zaferi kutlama ve Şehitleri Anma programı yapıldı.

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri 18,24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle etkinlik yaptı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz sınıflar arası bilgi yarşmasında 7/A sınıfı öğrencilerimiz birinci oldu.Kazanan öğrencilerimize ödüllerini Okul Müdürümüz Sayın Ali Osman KILIÇ verdi.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 102.yılı etkinlikleri kapsamında Milli Şairim Mehmet Akif'i Tanıyoruz adlı bilgi yarışması düzenledik.Yarışmaya 4,5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerimizden her sınıfı temsilen 3 öğrencimiz katıldı.

14 Mart Pi Günü okulumuzda yiyecek etkinliği ve yarışma ile kutlandı.

Hisarcık geneli ilk ve ortaokullar arası zeka oyunları yarışması okulumuzda gerçekleştirildi

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Tuğba ÖZDEMİR ve Dudu OGAN ögretmenlerimiz özel eğitim sınıfındaki öğrencileri ile okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine sanat etkinliği yaptırdı.

3/A sınıfı öğretmeni öğrencileri ile 4. Ve 5. Sınıf öğrencilerini bir araya getirerek matematik yarışması yaptı.

6 Mart'ın Berat Kandili olması dolayısıyla 6/A sınıfı öğrencileri ile birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrencilere kandil kutlama etkinliği yapıldı.

5/A sınıfı öğrencileri  İngilizce dersinde işlemekte oldukları  "Movies" adlı 6. ünite kapsamında 'Film Günü' etkinliği yaptı.

Okulumuzda velilerimizi bilinçlendirmek adına "Madde Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi" semineri verildi.

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri, Sınıf Rehber Öğretmeni Ali AKAR rehberliğinde yıl boyunca el emeği göz nuru üretmiş oldukları hediyelik eşyaları  depremzede kardeşlerimiz için satışa çıkardı.

Şehit Fatih Seven Ortaokulu olarak eTwinning School başvurumuzu yaptık.Şehit Fatih Seven Ortaokulu olarak öğretmenlerimiz devam eden ve  yeni eTwinning projelerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.