Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. İlk olarak ''bando'' takımı eşliğinde Dereköy' de yürüyüş yapıldı. Ardından okul müdürümüz Ali Osman KILIÇ tarafından günün anlam ve önemine ait konuşma yapıldı. Daha sonra öğrencilerimizin şiirleri, 23 Nisan gösterileri ve yarışmalar düzenlendi.

İlçemizde düzenlenen ''Mangala'' turnuvasında 1. olan öğrencimize hediyesi okul müdürümüz Ali Osman KILIÇ tarafından verildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlandı. Program kapsamında şiir dinletisi, oratoryo, tiyatro, türkü gösterileri yapıldı.

Ardından ilçemiz genelinde bu günler ile ilgili düzenlenen yarışmalarda derece kazanan öğrencilerimize okul müdürümüz Ali Osman KILIÇ tarafından madalyaları verildi.

Şbt

22.02.2024 tarihinde İlçe geneli yapılan Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuzdan 4 öğrencimiz 1. lik kazandı, 1 öğrencimiz ise 2. olmuştur. 1. olan öğrencilerimiz ilçemizi temsilen Kütahya'da düzenlenecek olan il turnuvasına katılım sağlayacaklardır. Emeği geçen idare ve öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize Türkiye finalleri yolunda başarılar dileriz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında velilerimiz bilgilendirildi. Ardından ''Üzümlü Kurabiye'' kitabı okundu.

Kitaba uygun etkinlikler yapıldı.

Çocuklarımız ezberledikleri tekerleme ve bilmeceleri söyledi.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA ve Şube Müdürü Ahmet YAZAR okulumuzu ziyarete geldiler. Okul müdürümüz Ali Osman KILIÇ' tan okul hakkında bilgi aldılar. Daha sonra öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Son olarak sınıflarımıza girerek çocuklarımız ile tanıştılar.

Ara

Okulumuzda Salı ve Cuma günü olmak üzere ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası' nı kutladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programını okulumuzda çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirdik.

Program sonunda müdür yardımcımız Doğan AKGÜN, şehit öğretmen Şenay Aybüke YALÇIN' ın anısına '' Mağusa Limanı '' nı seslendirdi. Ardından okul müdürümüz Ali Osman KILIÇ ve öğretmenlerimiz daha önce okulumuzda görev yapmış, emekliliğe ayrılmış Ali AKAR öğretmenimizi ziyaret ettiler. Mezar ziyaretleri kapsamında vefat eden Yakup SEVİNÇ öğretmenimizin mezarı ziyaret edilerek dua edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel ilçemizde düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Ali Osman KILIÇ tarafından madalyaları verildi.

Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Ömrünü Türkiye Cumhuriyeti için harcayan Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünü okulumuzda anma töreni düzenleyerek gerçekleştirdik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını okulumuzda yapılan gösterilerle kutladık. Akşam üzeri öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile Fener Alayı düzenleyerek  Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlamalarına devam edildi.

Ekm

Okulumuz İlkokul öğrencilerine ''Simav Gezisi'' düzenlendi.

Haz

Okulumuzda kodlama eğitim ve çalışmaları devam ediyor.Bu sefer öğrencilerimiz Ldr sensörüyle Led kullanım sokak lambası yapımı çalışması yaptık.

Haz

Okulumuz ortaokul öğrencilerimize,her sınıfın bir kitap kurdu belirlenip Kitap Kurdu Belgesi verildi.

May

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmenimiz Himmet YEŞİLDAĞ rehberliğinde öğrencilerimize kodlama eğitimlerimiz devam ediyor.Öğrencilerimiz bu sefer Scratch kodlama programıyla animasyon ve oyun oluşturup oynamanın lezzetine vardılar.

May

Okulumuzda birinci dönem itibariyle ortaya koyduğumuz Okuma Halkası projemiz öğrencilerimiz tarafından çok sevildi.

May

Hisarcık İlçe Müftümüz Sebahattin AKYOL ortaokul öğrencilerimize Değerler Eğitimiyle ilgili seminer verdi.